2008.12.19. 01:35| Szerző: Τunγacsáp

Szeretem ezt a zenét. Nyilván sok idekerülő zenénél ez fontos szempont :)

Nagy hatással van a hangulatomra. Nem mondanám, hogy kifejezetten pozitív, vagy negatív hatással. Inkább elmélyít, megerősít, ad valamit. Hangosan jó. Talán az atmoszférikus szinti-fúvósok (vagy minek mondjam?) miatt, és nagyon tetszik az énekhang. Fogalmam sincs, hogy milyen nyelven énekel. Gyerekkoromban a kórusban volt egy lány, aki szólót is énekelt, gyönyörű volt. A hangja mármint. Egyébként ő is :). Rá emlékeztet, mikor magasan énekel, ezt csak most ismertem föl. :)

Szerintem sok közös vonás felfedezhető Mike Oldfield The Songs Of Distant Earth albumával, de hát ennyi baj legyen. Onnan ez a kedvenc.

Egyéb dolgok is kötődnek ehhez a dalhoz, meg úgy az egész albumhoz. Ez volt egy ritka közös pont a zenei ízlésünkben egy számomra kedves emberrel. És ma már ez is olyan nekem, mint a Cranberries - Zombie, elvisz valahová, egy jó helyre. :)

(Milyen már, a poszt forráskódja ömlesztődött...)

A bejegyzés trackback címe:

https://nekemvanblogom.blog.hu/api/trackback/id/tr100830938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása