2009.09.06. 01:07| Szerző: Τunγacsáp

Emlékszem, mikor úgy 1999 táján meghallottam ezt a számot egy másolt kazettáról a középiskolában, nagyszünetben. Paff, végem lett. Annyira azt adta, amit mindig is szerettem volna! Ami egyfelől lehet, hogy nem jó, mert nincs benne újdonság, váratlan fordulat. De lehet, hogy éppen ez a váratlan! Érdekes hozzáállás ez a részemről. :)

Az tetszik benne, hogy sallangmentes, letisztult, és nem fél. Na jó, a frekcenciasöprés eléggé váratlan újdonság, de abszolút beleillik. Aztán a fájdalmas visító hangok, szinte vágyik rá az ember! Sokkal inkább, mint egy Daft Punk - Rollin' & Scratchin'.

Na jó, úgy 3 perc után már túllihegték a dolgot a földalatti harcosok. Lehet, ha az eredetit hallanám hosszabban, már nem is tetszene.

A bejegyzés trackback címe:

https://nekemvanblogom.blog.hu/api/trackback/id/tr1001362930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Τunγacsáp 2009.09.06. 01:19:14

Ha már Daft Punk - Homework, akkor azért van hova nyúlni:
a High Fidelity remek: www.youtube.com/watch?v=OIyIa3zlvkA
vagy az Around the World: www.youtube.com/watch?v=UMU-pirt2vI
bár az kicsit nekem unalmasabb, na nem annyira, mint az Emmanuel Toptól néhány szám: www.youtube.com/watch?v=59YRFLqZknA
Minek zenélgetek itt, úgyse kattint senki. Magamnak jó lesz elrakni. :)
süti beállítások módosítása