2010.07.02. 17:25| Szerző: Τunγacsáp

Hihetetlen egy pingvincsalád! Mégis milyen példát mutatnak ezzel a gyerekeknek?!?!? Verd át anyádat, nyugodtan zabáld ki a hűtőt a háta mögött, az ne érdekeljen, hogy esetleg szabályok vannak otthon, vagy hogy kinek a pénzéből lett vásárolva az a szaros piskóta! Remélem apátok elkalapál úgy istenesen!

Ez meg a másik, elesik a büdös kölyke, és nem ám folyó víz alatt kitisztítjuk a sebet, hanem rákenjük azt a trutymót, és már mehet is. De ez még nem gond, biztos a koszt is eltünteti a baktériumokkal együtt. DE BAZMEG!!! Szerinted miért írják rá a dobozra, hogy „A gyógyszer száraz, hűvös helyen, GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA!!! tartandó!”? He? Még jó, hogy csak az autóra keni, és nem a húgát eteti meg vele. Apropó, azért remélem seggberúgod a gyereket, mert megkarcolta a fényezést!

:)

Címkék: reklám én  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nekemvanblogom.blog.hu/api/trackback/id/tr162125652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása